LOBBS FARM SHOP BUSINESS DEVELOPMENT 2017/18

The main aim of the project is to improve the shopping experience for customers by creating more space, and increasing the efficiency of the operating systems. The larger area within the shop will also allow us to display more local produce. We will be moving the till area to further improve the use of space and overall experience/queuing area for customers.

We now have a separate entrance to the barn which will create more opportunities to make use of the space. Additionally, we have a customer toilet, too. Other improvements include creating a new porch with an oak frame, which seamlessly blends in with the existing building. We hope that all of the improvements made, make a positive difference to the customers and staff in the shop. 

Below, you can see a gallery of the improvements made so far. 

 

 

This project is part funded by the European Agricultural Fund for Rural Development    

           

>